Logo en huisstijl

Wat is dat nou eigenlijk? Tsja, dat vonden wij zelf ook een goede vraag. We kunnen de betekenis op internet opzoeken of met allerlei moeilijke begrippen zoals typografie en beeldsoortdrager smijten. Maar zo zijn wij niet. Wij houden van gewoon begrijpbare taal en vinden het beter om je een idee te geven van onze kijk erop. Grafisch vormgeving is volgens ons, simpel gezegd, het plaatje dat bij jouw verhaal hoort. De vertaling van jouw creatieve ideeën en bedrijfsmentaliteit, naar herkenbare, visuele uitingen: een boodschap. En dat kan een logo of huisstijl zijn, maar ook een folder, poster, catalogus of de verpakking van jouw product. Ook voor websites trouwens (maar hierover lees je uitgebreider als je op deze link klikt: Webdesign. Of je leest het verhaal gewoon lekker verder….).

Wat wij vaak zien, zijn ondernemers die overlopen van goede ideeën. En dat is nou precies wat nodig is als het startschot voor het creatieve proces. Het enige dat daar nog aan toegevoegd kan worden, is hulp bij de uitvoering ervan. En daar komen wij in beeld. Wij maken met alle liefde en plezier jouw ontwerp en daarbij zorgen we ook nog eens voor de vormgeving ervan.

Wij bij Wijsneus Media denken met je mee hoe we jouw ideeën visueel kunnen vormgeven. En dit doen we graag met een knipoog, maar vooral samen met jou. Jij bent immers de klant. Jij hebt het verhaal, wij de kennis en kunde. In ons schuilen kleine nerds, die precies weten welke programma’s we nodig hebben voor the job en hoe we die moeten gebruiken. Maar misschien nog wel belangrijker… We weten wat wel en niet aanslaat bij je publiek. In principe sla je twee vliegen in één klap door met ons in zee te gaan: we denken we met je mee wat je aan huidige en toekomstige klanten wilt vertellen en hoe je dat het beste kunt doen. Mooi verhaal toch?

Kom gerust bij ons een bakkie doen en we vertellen je graag meer. Benieuwd naar hoe wij werken? Dat kan. Klik dan maar op deze link: Werkwijze. Maar voor dat bakkie kun je beter langskomen.

[appts_pricing_table sid=’kd_1mpj6qh’]

© Copyright - Wijsneus Media | Algemene voorwaarden | Gasthuisstraat 105 | 5331 BK Kerkdriel | Tel: 0418-234210