Webdesign

Internet is inmiddels niet meer weg te denken uit ons privéleven, maar heb je ook eens nagedacht over de zakelijke kant ervan? Natuurlijk, anders was je niet op onze pagina terecht gekomen. Voor jou als ondernemer is het internet een belangrijke broedplaats voor huidige en potentieel nieuwe klanten! Waarom? Omdat klanten zich nu eenmaal de voordelen van het internet hebben eigen gemaakt. Zij vergelijken producten en diensten van concurrenten met elkaar, doen een prijscheck, of zoeken informatie over je bedrijf op. En dan wil je wel gevonden worden. Een goed gebouwde website, die in het oog springt én duidelijk is, helpt je daarbij. Als dat al snor zit, hoe houd je de klanten dan vast of nog mooier: hoe zorg je ervoor dat ze terug blijven komen? Laten wij bij Wijsneus Media nou precies weten hoe je dat doet…

Als iedereen zou weten hoe je die goed gebouwde, in het oog springende en duidelijke website voor elkaar krijgt, dan zouden we er allemaal wel eentje hebben. Maar webdesign (het ontwerpen) en webdevelopment (het bouwen) vragen om specifieke kennis. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Nadat jij je ideeën en wensen met ons gedeeld hebt, gaan wij voor je aan de slag. Want wat heb jij als ondernemer de klant te bieden? Je wilt gevonden worden, zichtbaar zijn voor je klanten.

Denk er maar eens over na: uitstraling, plug-ins, navigatie, SEO (zoekmachineoptimalisatie), video’s of audiofragmenten. Zaken waar jij jezelf niet mee bezig wilt houden, dat is onze taak. Wil je een website, die ook goed te zien is op een smartphone of tablet? Geen probleem. Wij ontwerpen en bouwen jouw website zoals jij dat wilt, maar nog belangrijker: wij bouwen jouw site, zodat de klant vindt wat hij of zij zoekt.

Bij Wijsneus Media zijn wij specialisten op creatief én technisch gebied. Wij helpen mee aan de groei van jouw bedrijf door de mogelijkheden optimaal te benutten. En daar draait het om.

Neem gerust een kijkje bij onze totaalpakketten of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Wijsneus Media | Gasthuisstraat 105 | 5331 BK Kerkdriel | Tel: 06 - 51 78 69 23 © Copyright - Wijsneus Media | Algemene voorwaarden