Loop je over van de creatieve ideeën?

Mooi daar kunnen we wat mee! Bij Wijsneus Media denken we namelijk niet in hokjes. Wij denken dat bedrijven door middel van de juiste inzet van media zichzelf beter in de markt kunnen zetten. Zo zijn wij er van overtuigd dat een goede inzet van media bijdraagt aan een betere zichtbaarheid van je bedrijf. Onze kracht zit in het combineren van verschillende communicatiemiddelen zoals grafisch vormgeving, webdesign en videoproductie.

Het is onze missie is om jouw persoonlijke ideeën te vertalen naar een op maat gemaakt product. Iedere opdracht vereist maatwerk vandaar dat we altijd werken met vakmensen met ruime ervaring in de mediabranche. Door gebruik te maken van verschillende expertises bieden we je oneindig veel mogelijkheden om van onze diensten gebruik te maken. Wijsneus Media biedt je hierdoor een totaal pakket aan waarmee je optimaal de kracht van je bedrijf in de media kunt neerzetten.

Visie

Door middel van klantgericht te werk te gaan wil Wijsneus Media doeltreffende resultaten neerzetten. Wijsneus Media wil een vernieuwend en jong bedrijf blijven, hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en trends. Door dynamisch en flexibel te blijven kan de klant zijn wensen ten alle tijden aanpassen en bijschaven naar de behoefte van de markt.

Bertus

Bertus

Creative director
Vivian

Vivian

Trendwatcher
Fiona

Fiona

Communicatie specialist
Jaap

Jaap

ICT specialist
Wijsneus Media | Gasthuisstraat 105 | 5331 BK Kerkdriel | Tel: 06 - 51 78 69 23 © Copyright - Wijsneus Media | Algemene voorwaarden