Ja ik wil ook een online etalage!

Voor het plaatsen van de producten vragen wij €2 per product. De techniek en de pagina krijg je van ons ten tijde van de crisis!

[bt_cc id=”1421″]

Wat is online etalage?

Tijdens deze crisis worden we allemaal geraakt als ondernemer en zzp’er. Nu zijn er een hoop winkels die dus een drastische daling zien in hun klandizie maar niet de mogelijkheid hebben om even een webshop te lanceren. Wij bij Wijsneus Media hebben een oplossing: een online etalage!

In de online etalage kun je als ondernemer je producten laten zien op internet en d.m.v. een verschillende contact mogelijkheden (whatsapp, facebook, mail en telefoon) sta je direct in contact staan met je klanten! Mensen kunnen op deze manier bijvoorbeeld online op een makkelijke manier een bestelling plaatsen bij de winkel. De bestelling kan dan worden voldaan d.m.v. een bankoverboeking of je stuurt lekker modern een tikkie naar de klant. De klant haalt vervolgens het product op of je kiest ervoor om het product eenvoudigweg op te sturen.

Niet hetzelfde als een webshop!

Nou het lijkt op een webshop maar het verschil zit hem in het directe contact met je klanten waardoor het voorraadbeheer dus gepasseerd wordt. Bij een webshop wordt meteen betaald en moet de voorraad actueel zijn en constant geïnventariseerd worden. Bij de online etalage krijg je als ondernemer bijvoorbeeld een Whatsappbericht of telefoontje en zodra er tijd is om te reageren is de bestelling pas rond. Geen gedoe met voorraadbeheer en klanten die betaald hebben maar het artikel is niet meer op voorraad.

Omgeving

Door de crisis willen wij dit online platform gratis aanbieden via de site www.winkeleninkerkdriel.nl, of eventueel als de techniek het toestaat ook op je eigen website. Wel vragen wij een kleine vergoeding van €2 per artikel voor het plaatsen ervan om onze kosten ook te drukken, zo helpen we elkaar als ondernemer ook weer. Voor het gebruik van de server en de technologie betaal je zolang de crisis voortduurt dus helemaal niks, nada, noppes. Door gebruik te maken van het platform wordt dit breeder gedragen waardoor ook de collega ondernemers meer zichtbaar worden. Wanneer je je aanmeld kunnen je klanten via een persoonlijke shoplink de etalage bekijken.

Hoe werkt het? en wat moet ik doen?

Je stuurt ons de foto’s en de prijzen door van de producten die je graag online wil laten zien. Wij zorgen dat de foto’s mooi geplaatst worden en de prijzen zichtbaar zijn wanneer de klant over het artikel gaat. Daarnaast hebben wij natuurlijk de contactgegevens nodig die wij kunnen gebruiken voor het activeren van de contactmogelijkheden. That’s all en binnen één dag kun je genieten van je persoonlijke pagina en deze gaan promoten!

Toch nog vragen? stuur ons een berichtje! vinden we erg leuk!

© Copyright - Wijsneus Media | Algemene voorwaarden | Gasthuisstraat 105 | 5331 BK Kerkdriel | Tel: 0418-234210