Connexius

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Bertus de Leeuw en ik ben eigenaar van Wijsneus Media. Meerdere jaren (sinds 2015) heb ik met veel plezier samengewerkt met Richard en zijn bedrijf Connexius op het gebied van onderhoud, hosting en grafisch vormgeving.

Na het plotselinge overlijden van Richard heb ik regelmatig contact gehad met zijn echtgenote Cindy. Graag wilden we de trouwe klanten van Richard op een goede manier onderbrengen bij een nieuwe partner. De positieve kijk op het leven en het zakendoen van Richard hebben mij altijd geïnspireerd en we hebben altijd een zeer goede samenwerking gehad. Om deze positieve lijn en de goede service voort te zetten is er besloten dat ik de huidige klanten van Richard indien gewenst over ga nemen.

Wijsneus Media is een all-round media bureau, sinds 2010, wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van websites en het maken van grafische oplossingen voor elke branche. Door mijn jarenlange ervaring weet ik goed wat jouw bedrijf nodig heeft om optimaal in de markt te staan zowel offline als online.

Uiteraard begrijp ik dat er misschien vragen zijn over de overname en daarom heb ik een paar dingen hiernaast op een rij gezet. Heb je na het lezen nog steeds vragen? Bel me dan gerust even op 06-51786923 of stuur een mailtje naar bertus@wijsneusmedia.nl.

Graag zou ik je op dezelfde positieve manier zoals bij Richard verwelkomen bij Wijsneus Media.

Groetjes,
Bertus

WAT BETEKENT DIT VOOR JE?

 • JE WEBSITE BLIJFT ONLINE

  Zelf je website en mail verhuizen is niet nodig. Ik zorg voor de juiste afhandeling van jouw producten en zorg dat deze online blijven.

 • SERVICE

  Net zoals bij Richard kun je rekenen op de trouwe service zoals je die gewend bent. Is er iets niet in orde dan gaan we het meteen voor je oplossen.

 • WEBSITE APK

  Om zeker te zijn dat alles goed blijft draaien geef ik je website een kleine APK zodat deze weer als even vooruit kan. Heb je al onderhoud? Dan blijft dit uiteraard gewoon doorlopen.

 • FACTURERING EN KOSTEN

  De kosten die je had bij Richard blijf ik hanteren. Je gaat dus niks meer betalen voor de hosting, onderhoud en service van je website. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. De facturering zal in de toekomst gaan via Wijsneus Media op basis van dezelfde termijn.

Wijsneus Media | Gasthuisstraat 105 | 5331 BK Kerkdriel | Tel: 06 - 51 78 69 23 © Copyright - Wijsneus Media | Algemene voorwaarden